Koleksitudung.com

Login & Register

Advertising Advertising

Newsletter

Selamat Datang ke Koleksitudung.com Website! Koleksitudung sering menampilkan tudung yang berkualiti & ekslusif

Selamat Datang ke Koleksitudung.com Website!

Pelanggan koleksitudung yang dihargai

Assalamualaikum W.b.t,

Terima kasih kami ucapkan di atas kesudian pihak tuan puan melawati website koleksitudung.com amat kami hargai. Moto kami adalah STYLE, QUALITY & AFFORDABLE. Beroperasi sepenuhnya secara online lebih dari 3 tahun. Ini membuktikan kami amat komited dalam menjalan perniagaan ini dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada pelanggan setia kami.

Sila layarilah laman web koleksitudung.com ini kerana produk-produk kami senantiasa dikemaskini. Untuk mendapatkan promosi terkini & koleksi terbaru. sila daftar sebagai pelanggan koleksitudung.com. Tiada bayaran dikenakan untuk menjadi pelanggan ia PERCUMA. Anda pasti akan berpuashati dengan KUALITI TUDUNG dan perkhidmatan yang kami berikan.

Salam Ceria dari kami...

Wasalam.

admin, koleksitudung.com

 

 

Penghantaran dibuat hampir ke semua negara, Jadi anda tidak perlu risau. Tudung anda pasti dijamin akan sampai. Our currier (Pos Laju Malaysia) were shipped almost all over country in the world.So dont' wait order now!

 

Cara tempahan melalui website:

 

 

* Setiap tempahan yang berjaya dibuat mestilah mendapat order number(rujukan tempahan).

* Tempahan yang telah dibuat akan diberikan tempoh selama 3 hari untuk membuat bayaran sekiranya bayaran masih belum diterima pihak kami berhak untuk membuka semula tudung tersebut untuk jualan.

Customers are given 3 days to make payment after order has been placed. If not tudung are reopen for sale.

 

** CHAT BOX ditutup kerana terlalu banyak spam. Harap maklum. Kami akan menghantar email untuk mengetahui status tempahan anda.

 

Shopping Cart  

(empty)

New products

No new product at this time


Visitor Location


Facebook fan


Best Customers (Top 3)

Sebagai usaha menghargai pelanggan kami, koleksitudung.com akan cuba memberikan voucher & diskoun yang bersesuaian mengikut keadaan dan situasi.

Nama Yg Tersiar Layak Menerima Vaucher.



Testimonial

30 April 2012, 12:48
Norshah (Perak): A'salam... tudung favorite saya dh pun selamat sampai, tq atas pengurusan yang cukup tip top dan kualiti produk yang memuaskan..

1 Dec 11, 23:50
phatim (Shah Alam): alhamdulillah sy dh dpt tudung2 tu n memang cantik n brbaloi2

19 Oct 11, 17:32
Hamidah (Singapore): Pesanan diterima. Semua memuaskan. Sentiasa percaya dengan Koleksi Tudung.

28 Feb 11, 21:32
dgisneayu(Sabah): salam...dh dpt tudung...cantik2 semua....hehehehe...puas ati ni....tq...

16 Jun 10, 14:54
ainq AIMY: cantik,,,smpi pun cepat

10 Jun 10, 09:28
hidayah(Kerteh): salam admin, Thanks, dh sampai ..sgt cantik...semua kt office pun puji..

9 Jun 10, 19:11
yati(Kuching): sya dah dpt tudung ptg tadi cantik

8 Jun 2010 7:46
okies... petang semalam dlm kul 5 baru dapat tudung... thx... nice packaging!~

8 Mar 10, 21:58
hanifah(Puchong, Selangor): salam, saya dah terima tudung.. cantik2 belaka. tq

8 Mar 10, 10:44
ida(Pasir Salak, Perak): salam..sy da terima tudung pagi...memuaskan

05 March 10, 10:57
Rohaya (Gombak): The item ordered arrived this morning. Thanking you for the fast service.It is comfortable to wear and I like it so much.Hope you can post for other colours as well.

08 Feb 10, 17:06
Norshah (Perak):Itu yang saya suka sangat dgn koleksitudung ni, produk dah tentu saja saya amat puas hati, pastu service penghantaran plak, tiptop.anyway tqvm.

28 Dec 09, 20:02
yanty(Sabah): thankx, dah terima pg td..cantik sgt. nk order MS10 klu masih ada stok.

8 Dis 09,
Izan (Sabah): Salam Pn. Patma. Sy dah dpt Tudung.Thank for the WOW! service.Maybe mlm nie nak order lagi.

4 Nov 09, 12:13
Bobby: Assalamualaikum, dh terima tudung, sweet corak halus cam english style lak

31 Oct 09, 22:03
Roziah: x lari pun nie..ramai yg setia...mcm sy dh addicted smpi terbawa2 mimpi

30 Oct 09, 11:44
Roziah: Salam, Tq dah tibe...semua kwn kerumun ni dan puji

11 Sep 09, 21:32
Ani Latip (Singapore): salam, saya dh terima order saya :) tudung tu cantik sgt! saya suka! saya pasti akan kembali order! Trima kasih for the fast service!

4 Sep 09, 23:23
zuhaili (Cheras): Salam.. saya dh terima tudung.. cantik... terima kasih daun keladi..:)

2 Sep 09, 22:36
wan suzila (KL): saya dah dpt tudung2 tu arini..puashati sgt..packaging pon cantik..

2 Sep 09, 09:03
Marina (Penang): dah dapat tudung semalam...cantik2..TQ

28 Aug 09, 12:18
ila(Penang): salam..agak2 kul baper yer stok baru akan masuk?takut nanti tak sempat nak book dah hbs..

11 Aug 09, 13:50
Aisyah (PJ):
Baru dapat tudung harini!!! sukaa!!!!!! hamidah nipis tak bnyk yg tnggal kan? bila nak restock??? hehehe...nak beli lagi ni.. ;p

6 Aug 09, 07:05
wilsa:
Tiada awning nye..pls kasi tau..feel regret tak beli tu ari...

31 Jul 09, 20:15
Gie:
Ari tu pergi butik kat SACC mall...gila jap tgk koleksi kat sana. Rasanye the best in the market.

27 Jul 09 11:19
Intan Syafinaz(Sg.Siput):
tdung da dpt on saturday.. tq.. canteq!~

27 Jul 09 10:35
Mazlinda (Subang):
salam. lawa2 koleksi tudung

27 Jul 09 13:21
Diana (Kubang Kerian):
salam.sy dh dpt tdg yg sy order tu..kainnya lmbt sgt..sejuk

28 Jul 09 17:19
Mazlinda (Subang):
Cepatnye sold out yg tudung lawa2...

29 Jul 09 10:51
Intan Syafinaz(Sg.Siput):
lgpn kt perak neh xder lg... 2 yg best.. org t'tnye2.. so, nmpk eksklusif la...

22 Jul 09 13:36
Alley (Shah Alam):
salam..tudung anggerik ni mmg puashati.. sesiapa yang memakai akan rasa comfortable n confident...

29 Jul 09, 19:12
Azizah (KL):
Terima kasih, perkhidmatan bagus sgt!
Tudung dh dpt, cantik & quality baik


Product Statistics

:: All product are available STOCK unless state 'Sold Out'.

:: Total Product Available : 200 design for all categories

:: Currently we sold more than 1,000 pcs over the country.